Bli kjent med

Julie

Hei, jeg heter Julie og jeg elsker å planlegge bryllup!

Jeg brenner for gode opplevelser og fine detaljer. Jeg har utdanningsbakgrunn fra eventledelse og har jobbet profesjonelt med små og store eventer siden 2018, både nasjonalt og internasjonalt. 

Da jeg selv begynte planleggingen av mitt eget bryllup fant jeg ut at dette, dette er noe jeg virkelig synes er gøy! Det er derfor jeg nå også ønsker å bruke min glede, kunnskap og erfaring til å hjelpe dere med en stressfri og minnerik drømmedag. Jeg har virkelig troen på at det lille ekstra kan bidra til en "wow effekt" og en dag som både dere og gjestene deres sent vil glemme.

Noe av det beste med å jobbe med bryllup og events er at jeg får møte mange spennende mennesker, og sammen med dere kan skape en opplevelse for livet. 

Jeg håper å bli kjent med nettopp deg!

 Ta kontakt med meg, så finner vi en passende tid for å se på alt vi kan få til sammen.