Veien til 

DRØMMEBRYLLUPET

Endelig! Ringen er på fingeren og nå begynner planleggingen mot den store dagen. Hvor i all verden starter man? Hvordan skal man prioritere? Hvilken dato skal man sette? Hva koster egentlig et bryllup? Og hvordan får man egentlig satt sitt personlige preg  på bryllupet? 

For noen føles det å skulle planlegge et helt bryllup veldig overveldende. For andre kribler det bare i hendene etter å komme i gang. 

Noen ønsker et skikkelig "extra" bryllup, andre foretrekker det minimalistiske. 

Uansett hvilket av disse utgangspunktene dere har så kan jeg hjelpe dere på veien. Det viktigste er at vi sammen finner rammene for at deres dag passer deres personlighet og ønsker. 

Gjennom hele prosessen ønsker jeg å være en god sparringspartner for dere. Det finnes millioner av valg i planleggingsprosessen og jeg ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for dere ved å finne alternativ som passer deres ønsker og behov. 

Ikke minst, bryllup er fantastisk gøy! Og vi skal kose oss med planleggingen sammen. Jeg hjelper dere gjennom planleggingsprosessen og holder i all koordinering gjennom selve dagen, slik at dere kan nyte drømmedagen til det fulle uten annet stress og bekymringer. 


Eksempler på noen av mange valgmuligheter dere vil møte på gjennom planleggingsprosessen